Granit Tencere

Taç Granit Tencere Seti

Taç Granit Tencere Setleri, mutfakta şıklığı ve dayanıklılığı bir araya getiriyor. Yüksek kaliteli granit kaplaması, yapışmaz ve çizilmeye dayanıklıdır. Set, çeşitli boyutlarda tencereler ve tavalardan oluşur, farklı pişirme ihtiyaçlarına cevap verir. Ergonomik saplarıyla kullanımı kolaydır. Sağlıklı ve pratik yemek hazırlama deneyimi sunar. Taç kalitesiyle mutfaklarınıza değer katar.
Taç Granit Tencere Seti - Taç
Taç Granit Tencere Seti - Taç
Granit tencere seti, mutfağını baştan dizayn etmek isteyen veya çeyiz hazırlığı yapan birçok kişinin tercihi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bakıldığında granit tencerelerin birçok ayırıcı özelliği bir arada taşıdığı görülür. İç yüzeylerinin yemeklerin yapışmasını önleyecek şekilde dizaynı ve daha sağlıklı yemekler pişirme olanağı sağlaması bu özelliklerin başında gelmektedir. Bu noktada Taç markası ürünleriyle sizlere hem kalite hem de sağlıklı lezzetler hazırlama imkanı sunmaktadır. Ürün yelpazesini olabildiğince geniş tutan marka bu kategoride de sizlere hizmet verirken öncelliği daima sizin memnuniyetiniz olmaktadır. 
Taç granit tencere seti kalitesiyle öne çıkan bir set olup ana materyali adını da aldığı granittir. Çeşitli sayıda farklı form ve boyutlardan oluşan tencerelerin bir araya getirilerek oluşturulduğu bu setler ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmıştır. Bu doğrultuda sadece tencere ile sınırlı kalmayıp bazı setler tava ve sahan gibi ürünlerde içermektedir. Bu konuda Taç markası istek ve ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak set içeriğini oluşturma yoluna gitmektedir.
Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri - Taç
Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri - Taç
Müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olarak sizlerin isteklerini dikkate almaktadır. 1960 yılından beri sizler için üretimlerini gerçekleştirmektedir. Şık ve modern tasarımların kalite ile birlikte bütünleştiği bir anlayışı benimsemektedir. Bu sayede sizlerden olumlu geri bildirimler almanın mutluluğunu yaşamaktadır. 

Master Cook Tencere Seti Çeşitleri

Master Cook tencere seti özellikleri itibariyle yoğun talebin gösterildiği ürünlerdendir. Birbirinden leziz yemekler yapacağınız bu ürünler ile konuklarınızı en iyi şekilde memnun edebileceksiniz. Siyah, gri, kırmızı, rose gold vb. gibi renk seçenekleriyle birçok renk alternatifi sunmaktadır.
Master Cook Tencere Seti Çeşitleri - Pişirme Ürünleri -  Taç
Master Cook Tencere Seti Çeşitleri - Pişirme Ürünleri -  Taç
Dörtlü olan modeller genel olarak farklı boyutlarda iki adet derin tencere, bir adet basık tencere ve bir adet de tava içermektedir. Dokuz parçalı olanlarda ise bu parçalara ek olarak yine farklı boyutlarda olmak üzere iki adet sahan yer almaktadır. Bu seriye ait tencerelerin avantajlı bir diğer özelliği ise kolay temizlenebilir olmalarıdır. Genelde elde yıkanması tavsiye edilen bu tencereler bu yönüyle kullanıcısına maksimum fayda sağlamaktadır. Ayrıca yapıları itibariyle de çok sayıda çeşidi bulunuyor olup, Master Cook ailesinin üyelerinden bazılarını şöyle sıralamak mümkündür:
*Taç İndüksiyon Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Gri
*Taç İndüksiyon Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Siyah
*Taç Master Cook Tombik 7 Parça Tencere Seti Gri
*Taç Master Cook Tombik 7 Parça Tencere Seti Siyah
*Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Gri
*Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Siyah
*Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Rose Gold
*Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Uzay Grisi
*Taç Master Cook Tombik 7 Parça Tencere Seti Cappuccino
*Taç XL Master Cook 9 Parça Tencere Seti Gri
*Taç XL Master Cook 9 Parça Tencere Seti Siyah
Master Cook serisi belirtildiği gibi pek çok kişi tarafından ilgi görmektedir. Genel olarak 7 parçadan oluşan serinin daha kapsamlı olarak 9 parçadan oluşan türleri de bulunmaktadır. Özellikle kalabalık sofralar için kullanımı rahattır. Tam donanımlı özelliğiyle güzel yemekler pişirmenizi sağlayan bu seri ile mutfakta usta olmanız kaçınılmazdır.

Taç Granit Tencere Seti Farkları

Granit tencereler çok yönlülükleri sayesinde sıklıkla tercih edilmektedir. Taç kalitesi ile birleşen granit tencereler de favoriniz olmaya aday ürünlerdir. Belirtildiği üzere 1960 yılından bu yana üretimlerini gerçekleştiren Taç bu konudaki uzmanlığını tüm ürünlerine yansıtmaktadır. Söz konusu granit tencereler olduğunda da bu durum değişmemekte sizler için kaliteli ürünler üretmeye devam etmektedir. 
Yemeğin pişme aşamasının büyük öneme sahip olduğu düşünüldüğünde Taç granit tencereleri ile lezzetli yemekler pişirmeniz mümkün olacaktır. Yıllar geçse dahi kalitesinden ödün vermeyen bu ürünler ısıya dayanıklıdır. Evlerde kullanıma uygunluğunun yanı sıra restoranlarda da kullanılabilir.
Taç Granit Tencere Seti Farkları - Taç
Taç Granit Tencere Seti Farkları - Taç
Böylece şeflerin de kullandığı ürünler olmaktadır. Yine kullanılan buhar delikli cam kapaklar ısıya karşı dayanıklı özelliğiyle öne çıkmaktadır. Cam özelliği yemeğin pişme sürecini rahatça takip etmenize de olanak tanımaktadır.  Yanmaz yapışmaz iç yüzeyi ile yemek yapmayı zahmetli olmaktan kurtararak temizleme aşamasında kolaylık sağlamaktadır. Kesinlikle kanserojen madde içermemeleri yönünden sağlığınız için uygunlardır. Sağlıklı yemekler pişirmenizde en büyük yardımcınız olurlar. Kulpları modeline göre değişmekle birlikte metal saplı veya bakalitten olabilmektedir. Modeline ve içeriğine göre setlerin parça sayısı değişmektedir.
Taç sadece kalitesiyle değil sağladığı birçok avantajı ile ışıltısını korumaktadır. Müşterileri için çeşitli ödeme kolaylıkları tanımaktadır. Ayrıca iade veya değişim hakkınızın saklı olduğu ürünler Taç garantisi altındadır. Türkiye’de birçok noktada bulunan mağazaları ve sitesi aracılığıyla Taç ürünlerine kolayca ulaşmanız amaçlanmaktadır.

Granit Tencere Seti Modelleri

Taç markası altında granitten yapılma tencere setlerinin modelleri çok çeşitli olmaktadır. Kalitesi, kullanışlılığı ve tasarımlarıyla öne çıkan bu modeller istek ve ihtiyaçlarınıza yöneliktir. Bu doğrultuda daha önce bahsedilen Master Cook serisi haricinde yer alan modellerin bazıları şöyle sıralanabilir:
*Taç Easy Connect 8 Parça Tencere Seti Siyah
*Taç Ultra Ekonomik 7 Parça Pişirme Seti
*Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri
*Taç Ekonomik Granit 3lü Set Cappuccino
*Taç Luna 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Siyah
*Taç Luna Granit 3'lü Güveç Seti Gri
*Taç MaxxCook 7 Parça Tencere Seti Gri
*Taç Mega 9 Parça Tencere Seti Gri
*Taç Mega 9 Parça Tencere Seti Siyah
*Taç Safari 7 Parça Granit Tencere Seti Siyah
*Taç Stone Tombik 7 Parça Tencere Seti Gri
*Taç Stone Tombik 7 Parça Tencere Seti Siyah
*Taç Titan Granit 3'lü Güveç Seti
*Taç Trio 6 Parça Silikon Saplı Granit Tencere Seti Gri
*Taç Ultra Klasik 2'li Granit Tencere & Tava Seti
*Taç Easy Connect 8 Parça Tencere Seti Gri
*Taç Ekonomik Granit 3lü Set Rose Gold
*Taç Luna 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Gri
*Taç Stone 7 Parça Granit Tencere Seti Gri
*Taç Stone 7 Parça Granit Tencere Seti Siyah
*Taç Stone Tombik 7 Parça Tencere Seti Cappuccino
*Taç Trio 6 Parça Silikon Saplı Granit Tencere Seti Beyaz
*Taç Ultra Granit 3'lü Güveç Seti
*Taç Ultra Granit 5'li 9 Parça Tencere Seti
*Taç Ultra Klasik 2'li Granit Tencere & Tava Seti Siyah
Görüldüğü üzere Taç sizler için birçok seçenek sunmaktadır.
Granit Tencere Seti Modelleri - Çeyiz Setleri Paketi - Taç
Granit Tencere Seti Modelleri - Çeyiz Setleri Paketi - Taç
Ağırlıklı olarak dokuz ve yedi parçadan oluşan ürünlere ek olarak üçlü güveç setleri veya farklı parça sayısında modeller de mevcut olmaktadır. Farklı modellerde ve her modelde farklı renk seçenekleriyle çeşitlilik anlamında zengin olan Taç ürünleri böylece istediğinizi satın alma fırsatı yaratmaktadır.

Yanmaz Yapışmaz Taç Granit Tencere Seti

Taç markası bünyesindeki granit tencereler sağlıklı yemekler pişirmenize olanak tanıyan tencere türleridir. Özellikle yağ kullanımını hatırı sayılır bir ölçüde azaltmasıyla öne çıkmaktadır. Granit kaplı bu tencereler bu nitelikleriyle ön plana çıkıyor olup aynı zamanda yanmaz yapışmaz özelliktedir. Yemeklerin yapışmasını engelleyen bu özellik iç yüzeylerinin yanmaz yapışmaz olmasından kaynaklıdır. Böylece hem ısıya dayanıklı hem de yanmaz yapışmaz yüzeyleri ile bu tencereler eşliğinde kusursuz yemekler pişirebilir, misafirlerinizin eşsiz lezzetler deneyimlemesini sağlayabilirsiniz.
Yanmaz Yapışmaz Taç Granit Tencere Seti - Kolay Temizlik - Uzun Ömürlü Tencere Seti - Taç
Yanmaz Yapışmaz Taç Granit Tencere Seti - Kolay Temizlik - Uzun Ömürlü Tencere Seti - Taç
Taç markasının granit tencere seti yanmaz yapışmaz özelliği ile temizleme açısından da kolaylık sağlamaktadır. Genelde elde yıkamaya uygun olan bu tencereler olası yemek yanmalarında yapışmayan iç yüzeyi ile kullanıcısına büyük kolaylık yaşatmakta ve temizliği rahat olmaktadır. Bu sayede birçok kişinin favorisidir. Pratik olmaları ve dayanıklılığıyla bilinen bu tencerelerin kullanımı da kolaydır. Tüm bu özellikleriyle siz de bu kaliteyle en kısa sürede tanışabilir ve bu kolaylıkları deneyimleyebilirsiniz.

Taç Firmasının Sunduğu Avantajlar

Granit Tencere Seti gibi diğer ürünlerimizi tercih etmeniz durumunda aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirisiniz.
500 TL ve üzerinde ücretsiz kargo hizmeti
Kapıda nakit veya kart ödeme kolaylığı
Havale EFT ödeme kolaylığı
12 aya varan taksitle online kart ile ödeme fırsatı
Bir günde kapıda teslimat
Hasarlı ürünlerde 14 gün koşulsuz iade
Kampanya indirimleri
Hasarlı ürünlerin birebir değişimi

Tencere Setleri için İletişim

Dünyanın birçok ülkesine mutfak eşyalarının satışını yapan Taç firmasının tencere setleri ürünlerini almak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz. Taç mağazasını ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir, satış uzmanlarımızdan ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Tel: 08503039000
Adres: İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul



1 Yorumlar

  1. Müşteri memnuniyetini önemseyen bir marka olarak sizlerin isteklerini dikkate almaktadır. 1960 yılından beri sizler için üretimlerini gerçekleştirmektedir. Şık ve modern tasarımların kalite ile birlikte bütünleştiği bir anlayışı benimsemektedir. Bu sayede sizlerden olumlu geri bildirimler almanın mutluluğunu yaşamaktadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski